BINA WEBSITE KOPERASI SENDIRI DAN JIMAT RIBUAN RINGGIT!

ANGKASA adalah penaung koperasi di Malaysia. Kami menawarkan perkhidmatan latihan membangun laman web professional bagi memenuhi keperluan laman web yang semakin meningkat di samping menawarkan perkhidmatan hosting dan infra cloud server dengan harga yang berpatutan.

 

Matlamat ANGKASA adalah untuk menyediakan rekabentuk laman web yang unik dan kreatif dengan penyelesaian hosting stabil dan murah. Berasaskan penyelesaian ini juga, koperasi  boleh membina, memajukan dan menguruskan perniagaan mereka serta dapat menjana keuntungan secara online.

Bagi ANGKASA, kejayaan anda adalah kebanggaan kami!

LOGIN AHLI KOOP

STATISTIK LAMAN WEB

0003731
Hari Ini
Semalam
Minggu Ini
Minggu Lalu
Bulan Ini
Bulan Lalu
Keseluruhan
37
132
757
73
1643
0
3731

Your IP: 35.175.190.77
16-12-2018 12:43

PENGUMUMAN

1. Sila masukkan pengumuman anda di sini! Jangan lupa cari saya di artikel manager. Tugas anda adalah mengubah saya! saya akan mencabar minda anda untuk mencari saya! Pastikan anda menemui saya sebelum tamat kursus di Hotel Seri Malaysia Lawas Sarawak.

2. Malaysia terus diberi penghormatan untuk memberi sumbangan kepada gerakan koperasi bagi rantau Asia dan Pasifik apabila Presiden Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (Angkasa) terpilih menjadi presiden ACO

3. Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (Angkasa) akan mengadakan kerjasama dengan Kementerian Pendidikan Timor Leste dalam membangunkan koperasi sekolah di negara tersebut

4. Sila cari pengumuman anda di sini! Jangan lupa cari saya di artikel manager. Tugas anda adalah mengubah saya! saya akan mencabar minda anda untuk mencari saya! Pastikan anda menemui cara bagaimana memasukkan pengumuman baru!!!

TERJEMAHAN

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com