Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan

OATMEAL COLOID

Oats telah digunakan untuk melegakan kulit sensitif selama lebih seribu tahun. struktur kimia yang unik oatmeal koloid menjadikan ia satu kelegaan semulajadi yang ideal yang menenangkan dan melembutkan kulit.

SAINS

Diperbuat daripada oat digiling sehingga halus di kilang sativa Avena, oatmeal koloid melegakan kulit kering atau gatal-gatal. oatmeal koloid terdiri daripada gula dan asid amino, protein, lipid, dan serat. Ini komposisi unik yang menjadikan oatmeal koloid anti-radang, antioksidan, antipruritic dan anti-kulat.

SEJARAH

Penggunaan pertama yang tercatat sejarah adalah di Mesir purba: oat digunakan telah ditambah untuk mandi untuk membantu melembutkan kulit. Ahli sejarah Roman Pliny dinasihatkan untuk mendidih oat dalam cuka sebagai rawatan kulit topikal.

Oat koloid terlebih dahulu direbus, dan dikukus untuk mengekalkan molekul minyak secara semula jadi. bijirin Oat adalah lebihan dari proses tersebut dan di giling ke dalam bentuk serbuk halus. Zarah terkecil oatmeal koloid membentuk halangan occlusive pada kulit, menjadikan ia terhidrat dan lembut.

ADAKAH KAMU TAHU?

Oats melegakan badan dari dalam, juga. Oat mengandungi jumlah yang cukup melatonin, yang membantu mengawal kitaran tidur.

LOGIN AHLI

STATISTIK LAMAN WEB

050217
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
263
322
1366
45887
2689
3527
50217

Your IP: 54.82.73.21
15-11-2018 19:45

PENGUMUMAN

1. Pemborong extract herba batch 2/2017 adalah di minta bersedia kerana shipment dijangka akan sampai pada 4 March 2017.

2. Kepada sesiapa yang berminat untuk menborong kayu gaharu di negeri johor sila hubungi (en Azizul Hadi di talian 0137499448)

3. Kepada Pemborong extract Herba timur tengah batch 3/2017 adalah di minta bersedia dengan List order masing kerana shipment telah sampai dan dijangka akan keluar dari kompleks kastam klang pada hujung minggu ini.

 

TERJEMAHAN

PELAWAT DI TALIAN

Kami mempunyai 20 Para tetamu dan tiada rakan dalam talian

DAPATKAN INFO KESIHATAN TERKINI DI FACEBOOK

DAPATKAN TIPS DAN INFO MAKE UP DI FACEBOOK

LAWATI PAGE FACEBOOK KAMI DAN LIKE

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com