Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan

JAPANESE INDIGO

Memiliki warna yang tersediri, JapaneseIndigo telah lama dianggap Herba pemulihan kulit terbaik. Herba legenda botani yang telah sebahagian besarnya dilupakan selama ini, ditemui semula oleh keluarga penanam Jepun. Selain warna berani, ekstrak tumbuhan membantu kulit jengkel tenang dan selesa.

SAINS

Bahan-bahan aktif Indigo ini memberikan kelegaan anti-radang yang kuat. Tryptanthrin adalah sebatian nitrogen kaya terkenal dengan ciri-ciri anti-mikrob, menggalakkan fungsi Glikoprotein untuk membantu meneutralkan toksin dan iritasi. Indirubin adalah sebatian isometrik dinamik yang menghalang protein kerengsaan pada kulit  dan membantu  membolehan penyembuhan kulit dengan menguatkan fungsi halangan itu.

SEJARAH

Indigo yang dinyatakan di dalam Kamus kecantikan purba Tatcha sebagai rawatan untuk gatal, kulit gatal yang digunakan berabad lamanya. Semasa Tamadun pemerintahan Edo, Jepun Samurai memakai lapisan kapas Indigo dicelup di bawah perisai mereka untuk membantu menyembuhkan kecederaan. Hari ini, warna ini sering dirujuk sebagai Pewarna mewah dan juga digunakan untuk pakaian seragam bomba tradisional, dan dibentangkan kepada bayi yang baru lahir dalam bentuk selimut indigo-dicelup "Samurai Biru." - Satu bukti kepada kualiti perlindungannya.

ASAL USUL

The Indigo botani akan menarik  nutrien dari tanah sekelilingnya. Ia dikenali sukar untuk di jaga serta terkenal sukar untuk berkembang, kerana ia hanya sesuai untuk hidup di tanah nutrasi tinggi. Tatcha yang asli Jepun Indigo datang dari ladang yang dikendalikan oleh keluarga di tebing Sungai Yoshino, yang banjir setiap tahun untuk menambah tanah dengan nutrien dan mineral penting.

 

LOGIN AHLI

STATISTIK LAMAN WEB

050179
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
225
322
1328
45887
2651
3527
50179

Your IP: 54.82.73.21
15-11-2018 18:54

PENGUMUMAN

1. Pemborong extract herba batch 2/2017 adalah di minta bersedia kerana shipment dijangka akan sampai pada 4 March 2017.

2. Kepada sesiapa yang berminat untuk menborong kayu gaharu di negeri johor sila hubungi (en Azizul Hadi di talian 0137499448)

3. Kepada Pemborong extract Herba timur tengah batch 3/2017 adalah di minta bersedia dengan List order masing kerana shipment telah sampai dan dijangka akan keluar dari kompleks kastam klang pada hujung minggu ini.

 

TERJEMAHAN

PELAWAT DI TALIAN

Kami mempunyai 28 Para tetamu dan tiada rakan dalam talian

DAPATKAN INFO KESIHATAN TERKINI DI FACEBOOK

DAPATKAN TIPS DAN INFO MAKE UP DI FACEBOOK

LAWATI PAGE FACEBOOK KAMI DAN LIKE

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com