Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan

KOMENUKA RICE

bran beras Jepun, juga dikenali sebagai komenuka, adalah sangat sesuai untuk kulit serta menghaluskan enzim dan ciri-ciri antioksidannya. Komenuka rice ini juga menjadi penyediaan asas kepada program diet di Jepun, banyak faedah untuk badan - dalam dan keluar. bran beras Jepun hingga telah di umumkan oleh doctor pakar usus no1 dunia hiromi shinya komenuka rice adalah tiang kesihatan rakyat jepun

SAINS

Komenuka kaya dengan inositol dan gamma oryzanol, kuat anti-oksidan dan pelembap berkhasiat. Ia adalah satu sumber penting vitamin A, B2, B12 dan E, dan juga secara semula jadi pelembap protein.

 

SEJARAH

Geisha menggunakan air sisa dari beras basuh di dalam bilik mandi untuk kulit lembut, licin dan bercahaya. Ruji pemakanan yang rendah hati juga berkesan membuang kekotoran sambil menyediakan minyak kulit-berkhasiat.

ASAL

bran beras Jepun TATCHA yang dituai dari rantau Tsuya, satu kawasan yang terkenal untuk menghasilkan ekstrak bran beras yang unggul .

ADAKAH KAMU TAHU?

Selain digunakan sebagai pembersih untuk muka, bran beras Jepun juga telah digunakan untuk mencuci rambut, pinggan mangkuk, dan juga lantai kayu semulajadi.

LOGIN AHLI

STATISTIK LAMAN WEB

050167
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
213
322
1316
45887
2639
3527
50167

Your IP: 54.82.73.21
15-11-2018 18:50

PENGUMUMAN

1. Pemborong extract herba batch 2/2017 adalah di minta bersedia kerana shipment dijangka akan sampai pada 4 March 2017.

2. Kepada sesiapa yang berminat untuk menborong kayu gaharu di negeri johor sila hubungi (en Azizul Hadi di talian 0137499448)

3. Kepada Pemborong extract Herba timur tengah batch 3/2017 adalah di minta bersedia dengan List order masing kerana shipment telah sampai dan dijangka akan keluar dari kompleks kastam klang pada hujung minggu ini.

 

TERJEMAHAN

PELAWAT DI TALIAN

Kami mempunyai 17 Para tetamu dan tiada rakan dalam talian

DAPATKAN INFO KESIHATAN TERKINI DI FACEBOOK

DAPATKAN TIPS DAN INFO MAKE UP DI FACEBOOK

LAWATI PAGE FACEBOOK KAMI DAN LIKE

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com