Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan

 

Ada satu pepatah di jepun yang menerangkan rahmat seorang wanita yang cantik: ". duduk seperti peony, berjalan seperti bunga yang" the berbunga mewah disebut sebagai "queen of flowers" untuk kecantikan yang mewah. peony melambangkan cinta dan panjang umur, dan menawarkan ciri-ciri berkhasiat unggul.

sains

ekstrak peony bernilai untuk paeoniflorin aktif, yang mempunyai kesan anti-oksida yang serupa dengan vitamin e. botani ini menghalang pengoksidaan lipid dalam sel-sel epidermis untuk kulit yang sihat. ekstraknya telah digunakan secara perubatan selama berabad-abad untuk meningkatkan peredaran mikro, merawat keradangan dan melegakan kesakitan.

 

sejarah

peony dirujuk dalam buku inspirasi tatcha kerana sifat peredaran mikro-meningkatkan kuat. ia telah dicatatkan sebagai ekstrak penting dalam materia medica semasa dinasti han (2 b.c.e. abad). ia disenaraikan di lebih 30 formula dalam shang han lun, teks klasik perubatan cina awal.

asal

albiflora paeonia, berasal dari utara china, bunga pada musim bunga lewat dan dihargai untuk ciri-ciri perubatan.

adakah kamu tahu?

peony dinamakan untuk penyembuh yunani mitos, paean, seorang pelajar asclepius dan doktor kepada dewa dewa

LOGIN AHLI

STATISTIK LAMAN WEB

050221
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
267
322
1370
45887
2693
3527
50221

Your IP: 54.82.73.21
15-11-2018 19:50

PENGUMUMAN

1. Pemborong extract herba batch 2/2017 adalah di minta bersedia kerana shipment dijangka akan sampai pada 4 March 2017.

2. Kepada sesiapa yang berminat untuk menborong kayu gaharu di negeri johor sila hubungi (en Azizul Hadi di talian 0137499448)

3. Kepada Pemborong extract Herba timur tengah batch 3/2017 adalah di minta bersedia dengan List order masing kerana shipment telah sampai dan dijangka akan keluar dari kompleks kastam klang pada hujung minggu ini.

 

TERJEMAHAN

PELAWAT DI TALIAN

Kami mempunyai 12 Para tetamu dan tiada rakan dalam talian

DAPATKAN INFO KESIHATAN TERKINI DI FACEBOOK

DAPATKAN TIPS DAN INFO MAKE UP DI FACEBOOK

LAWATI PAGE FACEBOOK KAMI DAN LIKE

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com