Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan

 

- Berasal dari Laut dalam Jepun dan amat di kenali sebagai 'Pemelihara kecantikan' Oleh penduduk di jepun berdekad lamanya

- antioksidan yang kuat yang berasal dari alga laut

- Berharga untuk keupayaan untuk mengekalkan kulit  yang kelihatan muda yang Kaya dengan kalsium dan mineral penting yang lain, ditambah dengan vitamin B-kumpulan

- Antioksidan, Moisturing dan melicinkan

- Terbukti untuk meningkatkan keanjalan kulit

- Membantu menyembuhkan kulit jengkel dan kering

Wakame adalah sepsis dari rumpai laut. Wakame meluas ditanam dan dimakan semasa segar dan juga boleh di keringkan, Tumbuhan  yang banyak memberikan manfaat kesihatan, termasuk keupayaan untuk mengekalkan kulit yang kelihatan muda dan cantik.

Wakame kaya dengan natrium, besi, kalium dan kalsium (15 kali lebih kalsium daripada susu). Kandungan Mineralnya  boleh digunakan untuk mengekalkan keseimbangan kelembapan kulit, dan memastikan ia menjadi anjal dan sihat. Wakame juga kaya dengan vitamin B1, B2, B3, B6 B12, yang membantu untuk melegakan keradangan kulit.

Phytessence Wakame juga menghalang pembiakan hyaluronidase, enzim yang rosak asid hyaluronik di dalam kulit. Hyaluronic asid, bersama-sama dengan elastin dan kolagen, adalah penting untuk mengekalkan keanjalan, kelicinan dan nada kulit. Tanpa asid hyaluronik, elastin dan kolagen gentian kehilangan "gam" mereka, yang membawa kepada kehilangan penampilan muda dan lingkaran mata gelap.

Kajian terbaru juga menunjukkan bahawa polyfucose sulfat, bahan aktif dalam wakame - melindungi kulit daripada kerosakan yang disebabkan oleh sinaran UV dan pencemaran alam sekitar.

LOGIN AHLI

STATISTIK LAMAN WEB

050208
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
254
322
1357
45887
2680
3527
50208

Your IP: 54.82.73.21
15-11-2018 19:34

PENGUMUMAN

1. Pemborong extract herba batch 2/2017 adalah di minta bersedia kerana shipment dijangka akan sampai pada 4 March 2017.

2. Kepada sesiapa yang berminat untuk menborong kayu gaharu di negeri johor sila hubungi (en Azizul Hadi di talian 0137499448)

3. Kepada Pemborong extract Herba timur tengah batch 3/2017 adalah di minta bersedia dengan List order masing kerana shipment telah sampai dan dijangka akan keluar dari kompleks kastam klang pada hujung minggu ini.

 

TERJEMAHAN

PELAWAT DI TALIAN

Kami mempunyai 14 Para tetamu dan tiada rakan dalam talian

DAPATKAN INFO KESIHATAN TERKINI DI FACEBOOK

DAPATKAN TIPS DAN INFO MAKE UP DI FACEBOOK

LAWATI PAGE FACEBOOK KAMI DAN LIKE

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com