Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan
Herbsrich
Tangkas Tanpa batasan

 

RED ALGA

Okinawa Red Algae adalah Terkenal dengan ciri-ciri kelembapan mengekalkan yang luar biasa, ia berharga dalam diet dan rawatan penjagaan kulit di jepun dan korea

SAINS

Okinawa Alga Merah merupakan ramuan aktif untuk kesihatan kulit. Ia adalah sumber yang kaya dengan polisakarida semula jadi dengan keupayaan terbukti untuk meningkatkan fungsi halangan kulit, menambah takungan air semula jadi kulit, dan meningkatkan keupayaan kelembapan pada kulit.

 

 

SEJARAH

Dalam buku kecantikan TATCHA ini, Okinawa Red Algae dimasukkan ke dalam ritual dari mencuci rambut untuk menyuburkan badan. Okinawa Alga Merah telah menjadi sebahagian yang berharga daripada diet tempatan selama berabad-abad, dan dipanggil "harta dari dewa laut" oleh penduduk di pulau ini.

ASAL

TATCHA ini Okinawa Red Algae dituai dengan tangan dari lagun tenang di Yaeyama. Setelah kering di bawah matahari, ia suling untuk mengekalkan manfaat pokok.

ADAKAH KAMU TAHU?

alga merah TATCHA, yang dipanggil Betaphycus gelatinum, dibentangkan sebagai korban kuil semasa perayaan-perayaan tradisional daerah Yaeyama itu.

LOGIN AHLI

STATISTIK LAMAN WEB

050185
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
231
322
1334
45887
2657
3527
50185

Your IP: 54.82.73.21
15-11-2018 19:04

PENGUMUMAN

1. Pemborong extract herba batch 2/2017 adalah di minta bersedia kerana shipment dijangka akan sampai pada 4 March 2017.

2. Kepada sesiapa yang berminat untuk menborong kayu gaharu di negeri johor sila hubungi (en Azizul Hadi di talian 0137499448)

3. Kepada Pemborong extract Herba timur tengah batch 3/2017 adalah di minta bersedia dengan List order masing kerana shipment telah sampai dan dijangka akan keluar dari kompleks kastam klang pada hujung minggu ini.

 

TERJEMAHAN

PELAWAT DI TALIAN

Kami mempunyai 32 Para tetamu dan tiada rakan dalam talian

DAPATKAN INFO KESIHATAN TERKINI DI FACEBOOK

DAPATKAN TIPS DAN INFO MAKE UP DI FACEBOOK

LAWATI PAGE FACEBOOK KAMI DAN LIKE

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com